• Your cart is currently empty
    ← Return To Shop
parallax layer

RÉFÉRENCES

ttm_chimay
« ‘Passie, een pragmatische visie en een ondernemingsgeest’, vatten het best samen wat Food in Mind kan betekenen voor een organisatie.
Een aanrader voor iedereen die in de markt van Food Sevices wil ondernemen. »

Erwin Dedoncker

Algemeen directeur- Chimay fromages et bières

ttm_viangro

Clearly food in mind studies are very accurate and inspiring, up to every manager to make the right interpretations and dare to take the appropriate risk… thanks  Eddy keep going !

Hugues Robert

CEO Viangro

ttm_aramark

« De markten en deelsegmenten binnen de Foodservice worden hierbij duidelijk in beeld gebracht. De groeikansen voor ARAMARK ontplooien zich. Dit researchdocument helpt mij strategische actiepunten te bepalen. »

Stefan Steegen

Commercial Director Aramark BeNeLux

ttm_bonduelleµ

Om een beter inzicht in de markt te krijgen en het doelgericht benaderen van de doelgroep en inspelen op de vraag, is dit document zeer waardevol.

Kim Gelissen

Marketing Manager Benelux Bonduelle Foodservice

ttm_droetker

« Dit rapport geeft een duidelijk overzicht wat « social catering » inhoudt; en is tevens een professioneel instrument die de mogelijkheden aangeeft om gericht te scoren binnen deze groeiende sector. »

Géraldine Clerens

Business Development Manager Dr.Oetker Foodservice

ttm_sodexo

« Food in Mind slaagt er als eerste in om de vending markt op een gestructureerde manier in kaart te brengen. Deze strategische benadering is belangrijk voor de professionalisering van de sector. »

Niels Vermylen

Vending Manager, SODEXHO

ttm_accor

« Thanks to a very thorough and professional research, FiM has mapped the Dutch seminar market.A very efficient tool to determine our future operational strategy. »

Arnaud Perulli

Operational Director The Netherlands, ACCOR GROUP

ttm_compass

« De meest complete en diepgaande studies over de foodservice markt; Food in Mind geeft een klare kijk op de toekomst door kennis en eigen ervaringen. »

Dirk Van den Driessche

Foodservice Development Manager, COMPASS GROUP BELGILUX

ttm_duni

« Food in Mind: Professionals uit de sector die met kennis van zaken de ‘echte’ sales en marketing begrijpen binnen onze foodservice sector. »

Chris Warpy

Sales Manager België – Luxemburg, DUNI

ttm_smeets

« Food in Mind hielp ons prioriteiten te stellen binnen specifieke marktsegmenten en productfamilies. De huidige successen hebben wij hieraan te danken. »

Michel Kinnart

Sales Manager, KONINGS-SMEETS (TRUDO)

ttm_maiski

« Food in Mind is niet goedkoop maar wel ‘food for thought’. Dank zij deze tailor-made studie kregen we een goed inzicht in het belang en ontwikkeling van de verschillende foodservice segmenten. Bovendien hielp de doordachte cijfermatige aanpak ons de juiste beslissingen te nemen. »

Norbert Vandepoele

Algemeen Directeur, MAISKI (GROEP DOSSCHE)

ttm_galbani

« Een zeer diepgaande studie door mensen van het ‘terrein’, deze laten ons ontdekken wat mogelijk is op onze markt, met oog voor details. Super !! »

Ettore Cattaruzza

General Manager, GALBANI

ttm_frieslanfoods

« Een organisatie met relevante praktijk- en marktkennis binnen de foodservice. Zowel als barometer als consultant een stevige ondersteuning voor strategische beslissingen. »

Piet Surmont

National Sales & Marketing manager, FRIESLAND FOODS (DEBIC)

ttm_kellogs

« Twee professionele studies waarop wij ons baseren om een business case ‘vending en petrol’ uit te bouwen. Geeft duidelijkheid aan een aantal grijze begrippen. »

Michel De Sutter

Foodservice Manager Benelux, KELLOGG’S

ttm_novartis

« Food in Mind denkt met ons mee; en brengt research tot een eindresultaat: een werkelijk bruikbare tool voor onze sales. »

Anne Breedenraedt

Marketing Manager Benelux, NOVARTIS (ISOSTAR, CEREAL)

ttm_electrolux

« Food in Mind denkt met ons mee; en brengt research tot een eindresultaat: een werkelijk bruikbare tool voor onze sales . »

Hans Odekerken

Country Manager Electrolux Professional BeLux, ELECTROLUX